164796499-store-wallpapers

PRODUK KAMI JUAL

Untuk pengetahuan anda, Eimani telah menjual barang – barang yang telah diimport dari hasil keluaran dunia bumi Arab yang telah menjual sebanyak 200 produk termasuk KURMA, CUKA, ARABIC GUM, HABBATUSSAUDA, SAFFRON, JUS & pelbagai lagi yang tiada keluaran di pasaran Malaysia. 

KURMA

Buah kurma merupakan buah yang tertua sejak zaman Rasullulah S.A.W dan merupakan produk pilihan ramai di kedai kami.

 

 

KEKACANG

Kacang mempunyai pelbagai jenis iaitu Pistachio, Badam, Biji Aprikot dan Gajus dan macam – macam lagi. Boleh dimakan sahaja dan dimasak dengan apa – apa sajian

MAKANAn SUNNAH

Makanan sunnah merupakan makanan kegemaran Nabi dan mempunyai pelbagai khasiat bergantung kepada jenis produk tersebut. Antaranya ialah Minyak Zaitun, Madu, Arabic Gum & banyak lagi.

FEED BACK DARI PELANGGAN KAMI

Eimani Halmart juga telah menerima pelbagai feedback dari pelanggan tetap kami dan kami sangat bertuah kerana anda telah memberi sokongan besar terhadap syarikat kami yang masih cuba usaha untuk berjaya pada masa akan datang demi untuk anda semua.

Wahida Yusof

⭐⭐⭐⭐⭐ bintang TERBAIK👍👍

Nur Aida Kamarudin

IYamani G-mart Pilihan Pembeli, Pelbagai Barangan Mudah Dicari, Harga Murah Dijaga Kualiti, Menjadi bualan setiap hari, Lebih jimat Lebih ekonomi, Kepuasan pelanggan sentiasa dihargai, Itu Yang PASTI.

Athriah MJ

like page iyamani page😘😘😆